Kan du anbefale AT Murerfirma ApS

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

 

57 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • Reparation af murværk
  Jeg kontaktede ATmurerfirma, fordi vi skulle have lavet nogle små reparationer af facaden i vores andelsforening. Jeg talte i telefonen med Aslan og han kom allerede forbi dagen efter for at se på opgaven. 14 dage efter kom Aslan og hans kollega og udførte arbejdet og vi er meget tilfredse. Opgaven blev udført som aftalt med et virkelig godt resultat og budgettet var helt som aftalt. Aslan og hans makker er meget imødekommende og jeg vil til hver en tid kunne anbefale AT Murerfirma hvis du/I skal bruge en dygtig murer.

 • Nye vægge
  Aslan har lavet et godt stykke arbejde i min kommende butik. Kommunikationen har været let. Tidspunktet og tidsplanen blev overholdt. Jeg kan kun anbefale Aslan og AT MURERFIRMA!

 • Badeværelsesrenovering
  AT murerfirma har ståer for renoveringen af mit københavnerbadeværelse, og resultatet har overgået alle mine forventninger. Arbejdet er udført super flot og præcis som jeg havde ønsket mig, og færdig til aftalt tid. Der var god kommunikation med Tuncay, og vil til enhver tid anbefale AT murerfirma.

 • Reparation fugtige mure
  Reparation af fugtige mure i 2 rum. En god og grundig dialog med Aslan fra AT murerfirma gennem hele den lange process. Meget tilfreds med det udførte arbejde

 • Nedrivning af bærende væg
  Oplægning af jernoverligger i forbindelse med fjernelse af bærende væg. Efterfølgende blev stålbjælken brandbeskyttet cementmørtel. Stor tilfredshed og det er virkelig pænt og professionelt udført. Stor anbefaling herfra 🙂

 • To smukke murede trapper
  Vi fik støbt og etableret to store murede trapper med hvid-filtsning og fliser på trin (ca. 4m brede) til vores nybyggede hus. Vi oplevede, at Aslan og hans firma var utrolig professionelle fra start til slut. De er imødekommende, utrolig omhyggelige, holder deres aftaler og budget. De sætter en stor ære i deres arbejde. Det har været en stor fornøjelse at følge deres professionelle arbejde, og resultatet var over al forventning. Vi vil ikke tøve med at give AT Murerfirma vores allervarmeste anbefalinger!

 • Renovering af gammelt hus
  Stor opgave med at renovere et gammelt bindingsværkshus i samarbejde med tømrer. Arbejdet er blevet gjort solidt, flot, til tiden, med godt samarbejde med tømrer. Super godt arbejde og jeg kan kun anbefale firmaet til andre.

 • Fliser
  Efter jeg havde fået lavet nyt hængetoilet på mit toilet havde jeg brug for en murer til at lægge et nyt gulv. Jeg havde fået anbefalet AT Murerfirma og Aslan (murermesteren) kom hurtigt forbi til en snak om mit ønske. Vi lagde en plan sammen og de kom forbi som planlagt. De udførte arbejdet mens jeg selv var på arbejde og jeg blev yderst tilfreds over det færdige resultat. Selve rummet har flere skæve vinkler men de havde formået lægge fliserne så man ikke lægger mærke til det. Og da regningen kom var det hele som vi havde aftalt. Alt i alt en super tilfredsstillende oplevelse!

 • Vi har været markant tilfredse med AT Murerfirma’s arbejde af renovering af vores badeværelse. Vores badeværelse er fra 1975, men efter en magisk hånd fra Aslan, ligner vores badeværelse som ny fra 2030. Væg -og gulvklinker på badeværelse blev nedtaget og nye klinker er blevet implementeret på badeværelset. Opgaven er blevet løst udmærket, og AT murerfirma har leveret en fremragende service.

 • Fixede skorstenen
  Fik repareret skorstenen. God kommunikation og svarede hurtigt – overholdte alle aftaler. Det blev rigtig pænt lavet og vi er rigtig glade for det.

 • Hul i gavlmur
  Hul med stik i gavl til terrassedør på murmesterhus Forrygende flot arbejde

 • Nyt badeværelsesgulv
  Jeg skulle have lagt nye fliser samt våderumssikring på et badeværelsesgulv på ca. 4 kvm. AT murerfirma har løst opgaven til perfektion.Aslan var utrolig god til at lytte til vores ønsker, samt give en grundig vejledning om vores muligheder. Jeg har aldrig oplevet en håndværker være så betænksom i hans kommunikation samt grundig i hans arbejde. Ud af tre tilbud jeg fik hentet ind på opgaven, var AT murerfirmas desuden det billigste. Jeg vil til enhver tid anbefale Aslan og AT murerfirma til min omgangskreds.

 • Pudsning og lukke dørhul
  Vi har en lejlighed hvor flere murstensvægge havde fået fjernet sit pudslag, fået lavet el-riller, fjernet en dør og revet en væg ned. Aslan og hans to svende sørgede for at pudse det hele op igen, og lukke dørhullet. Der var en god dialog med Aslan fra start til slut, og han var god til at komme med forslag og anbefalinger både i forhold til det efterfølgende arbejde, eller hvordan vi kunne klare noget af det selv og spare lidt penge. Der blev ryddet op og gjort rent hver dag efter arbejde, og materialerne blev pakket væk i et hjørne. Selvom vi har kritipunkter ved alle andre håndværkere, så var der ikke en finger at sætte på det arbejde Aslan udførte, og vi ville til hver en tid ringe til ham igen, hvis vi fik brug for en murer. Vi har kun gode ting at sige om Aslan, og kan varmt anbefale ham til alle der har brug for en murer.

 • Pudset loft i badeværelse
  Flot arbejde, til tiden og på budgettet. God dialog og grundig oprydning.

 • Helt i top!

  At- murerfirme kom til tiden fik hurtigt båret mørtel op og gjort klar. Pudsede murene i køkkenet op- virkelig pænt arbejde med knivskarpe kanter i vinduesnischen. Der var god stemning. De var høflige og imødekommende og gav sig tid til lige at snakke om projektet. De gjorde deres arbejde uden pause pakkede alt sammen , fejede pænt og ryddede op . Og var ude af døren igen. Nemt og smertefrit! Super professionelle ! Dem kan man roligt ansætte. Mvh. Maria

 • Hurtig og god service.!!

  Jeg kan varmt anbefale Aslan og AT Murerfirma.! Jeg havde en akut opgave som krævede hjælp. Jeg kontaktede Aslan en fredag formiddag og han fandt tid allerede samme eftermiddag. Han var professionel og grundig i sin tilgang til opgaven med efterfølgende god vejledning. Jeg vil bestemt kontakte Aslan til fremtidige murer-opgaver.

 • Mørtel/beton under vindue

  3 vinduer blev indsat i min lejlighed, 4. sal af NSF Byggeservice. Der manglede mørtel/beton under vinduerne svt muren over sålbænkene. Mureren kom akut og ordnede alt til perfektion. Jeg er meget glad herfor.

 • Fliser på badeværelsegulv

  Jeg har fået skiftet fliser på mit badeværelsegulv. Det er udført yderst tilfredsstillende og til en fair pris. Jeg ville have fuld tillid til at hyre firmaet igen.

 • Renovering af mini-bad

  Vi er glade for den vejledning, Aslan gav os, og for det færdige resultat. Venner og familie beundrer og kommenterer vores flotte lille badeværelse.

 • Opmuring af vindues hul

  Han har opmuret et vindues hul som var en del af en renoveringsprojekt. Vi købte gamle mursten som skulle sorteres og skulle passe til den gamle stil. Han har gjort det med omhu og kan man næsten ikke se at der var et vindue der før. Vi fik god rådgivning før opgaven og undervejs. Vi kan anbefale ham trygt til speciale opgaver da vi er meget tilfreds med udførelsen arbejdet.

 • Boligforening

  Monterede vinduer i en boligforening. Spejlene over vinduerne var ustabile. Aslan byggede dem op igen og pudsede dem. Flot arbejde

 • Ringede til Aslan, kl.12.00 og sagde jeg havde en haste sag. Aslan kunne sagtens klare opgaven og var der næste dag for at udføre det smukkeste flisearbejde på et ældre badeværelse. Hvis jeg skal have bygget igen Hjemme ved mig selv, så bliver det 100% Aslan der skal udføre dette. Altid en fornøjelse at få ham og hans folk til at udføre arbejde for en.

 • Aslan og hans kollega lavede et flot og effektivt stykke arbejde med at reparerer og fugtsikre vores terrasse og sikre mod rust i spær i kælderen. Han lavede god dokumentation af arbejdet og gav god rådgivning undervejs. En stor anbefaling herfra 🙂

 • AT murerfirma har lavet mit ny badeværelse og jeg kan på det højeste anbefale dem. Aslan har udført et rigtigt godt stykke arbejde, han har været god til at rådgive undervejs og så passer prisen og tidsperspektivet lige til mig, god pris og hurtigt. Han er en fagligt dygtig murer og rydder efter sig, undervejs i processen og til slut. Jeg vil helt sikkert kontakte AT murerfirma igen, hvis jeg får brug for en murer.

 • Til tiden – som aftalt.
  Komplet facade renovering. Alle aftaler overholdt. Arbejde til UG!

 • Vi fik hjælp af Aslan til indvendig renovation af vores gamle bondehus med bindingsværk. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og resultatet.

 • Vi fik en ubehagelig overraskelse i form af en vandskade, der dryppede ned ti vores stakkels, men forstående underboer. AT-murerfirma, kom allerede dagen efter og tilså problemet. Under hele forløbet er vi som kunder blevet grundig informeret om processen, pris og tid. AT-murerfirmaefterlod et rigtig pænt og vandtæt 🙂 badeværesle. Yderligere er At-murerfirma punktlige og rydder pænt op efter sig. Da problemet heldigvis ikke var så slemt, som først antaget, blev prisen nedjusteret derefter. Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse!

 • Jeg har fået udført en opgave med fliser af At byg APS og er meget tilfreds! Arbejdet blev lavet med stort engagement og grundighed og service niveauet var I top. Mine bedste anbefalinger.

 • Vi fik lavet nyt badeværelse i efteråret 2019, 12 m2, med støbning af nyt gulv, gulvfliser og vægfliser, samt vaskemaskine bord beklædt med fliser. Aslan og hans folk kom til tiden hver morgen og arbejdede flittigt når de var der. For os var det en god oplevelse og vi vil bruge dem igen og kan kun anbefale andre at bruge ham.

 • Vi kan varmt anbefale Aslan og hans kollegaer. De udførte et super godt og professionelt arbejde, var gode og tydelige i deres kommunikation og rådgivning og overholdt alle aftaler til punkt og prikke.

 • Åbning i bærende væg
  Aslan har lavet et virkeligt flot stykke arbejde ifm. at jeg skulle have åbnet 2 m i en bærende væg. Han ryddede virkeligt pænt op, og han ringede løbende og gav en status på arbejdet. Han har desuden givet god rådgivning ift. projektet.

 • Ny sokkel/ isolering rundt om hus, montering og støbning af Aquadræn, reparationen af murværk, nedrivning af pejs og opbygning af skorsten, stor betontrappe til terrasse samt diverse mindre opgaver. AT Murerfirma er de bedste håndværkere vi har haft, de laver alt til UG, overholder alle aftaler, er høflige og imødekommende.

 • I forbindelse med udskiftning af vores køkken, hvor vi bl.a. havde fjernet fliser, skulle vi have spartlet muren op. Vi ringede til AT Murerfirma på en lørdag og Aslan Tuncay kom ud samme dag og gav oplysning om pris samt hvornår arbejdet kunne udføres. Vores opgave blev prioriteret højt og blev således udført hurtigt og til en meget rimelig pris. Vi var meget tilfredse.

 • reparation af vægge
  Aslan er en super fyr, virkelig venlig og imødekommende. Arbejdet blev flot udført – og det endda med kort varsel. Jeg bruger helt klar AT når jeg skal have lavet murerarbejde fremover

 • Har haft AT Murerfirma til at oppudsning en kældervæg og kan kun anbefale dem.
  Kanon flot arbejde.
  Og hold alle aftaler.

 • Alt murer arbejde
  Aslan laver en del ting for vores firma og hans arbejde bærer præg af høj kvalitet.
  Samtidig er han en yderst rar og behagelig person som er nem at arbejde sammen med

 • Nyt badeværelse
  AT Murerfirma har stået for murer/flise arbejde i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. Kvaliteten er i top og arbejdet udført som aftalt.
  En håndværker der kan sit kram og sætter en dyd i at levere kvalitet.

 • trappe + skorsten
  To trins udendørs trappesten muret op, samt skorsten repareret og malet

 • Kældervægge
  Vi har haft Aslan til at udføre en mindre opgave med at genoppudse vores kældervægge i vores andelsforening.
  Aslan gav den bedste pris af tre, var nem at lave en aftale med, udførte et pænt stykke arbejdet, pænt og til tiden. Desuden virker han som en flink fyr der har styr på det han laver.

 • Reparation af brandkarm
  Reparation af brandkarm – afrensning af ødelagt puds, udskiftning af ødelagt tagsten på brandkarm, revner på brandkarm, ødelagte mursten fjernet, renset og muret om – og fugning af hele muren.

 • Reparation af trappe mm
  Op pudsning af trappe og nye fliser, reparation af sokkel og lidt andre små ting. Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde og Aslan er meget flink, professionel og samarbejdsvillig. Jeg vil helt klart bruge AT murerfirma igen næste gang.

 • Gulv i bryggers & køkken
  AT Murerfirma har støbt gulve med gulvvarme og lagt fliser i vores køkken, gang og bryggers efter en vandskade. Flot arbejde, klare aftaler, der blev overholdt til punkt og prikke, pæn oprydning og en mindre fejl blev rettet helt uden problemer. Kan anbefales på det varmeste!

 • Etablering af badeværelse
  Aslan har etableret vådrum og sat fliser op. Det er meget professionelt og et rigtig flot stykke arbejde.

 • Murerarbejde
  Jeg har brugt AT murerfirma til forskellige murer opgaver, f.eks. fliser, pudsning af væg, filsarbejde og mørtelfugning rundt om døre og vinduer. Aslan har udført arbejdet professionelt, effektivt og ordentligt. Jeg vil anbefale AT murerfirma til enhver tid.

 • Badeværelsesgulv
  Fliser på gulvet omkring radiatorrør er blevet fjernet.
  Noget af betongulvet omkring radiatorrør er blevet banket op.
  Omkring radiatorrør støbt nyt og vådrums behandlet.
  Gulv fliser er lagt på og fuget fliserne færdigt.

  Super arbejde! Aslan er grundig, professionel og meget serviceminded.
  Vi kan give ham de varmeste anbefalinger og vil helt sikkert bruge ham igen.

 • Jeg havde bruge en god murer der skulle lave et stort hul i væggen til et vindues parti.

 • Klinker i badeværelse
  firmaet har lagt klinker i badeværelset og gæstetoilet, og er rigtig tilfreds med deres arbejde. Fint Arbejde og færdig til tiden som var aftalt. Vil helst sikkert anbefale firmaet..

 • Aslan er en dygtig og meget kvalitetsbevidst murer. Jeg er imponeret over Aslans sans for detaljer og passion for sit fag. Jeg kan ikke andet end at anbefale Aslan på det varmeste.

 • Vægfliser på gæstetoilet og badeværelse blev nedtaget og vægge blev pudset op. Opgaven er blevet løst tilfredsstillende, og AT murerfirma rydder godt op efter sig selv efter færdigt arbejde.

 • Havde AT Murerfirma til, at rette støbt betongulv af og efterfølgende lægge 24m2 skifferfliser.Aslan var pro-aktiv gennem hele projektet, dygtig til at afstemme forventninger og rådgive omkring del-løsninger for bedst mulig finish.AT Murerfirma har levret et godt stykke håndværk og ydet en professionel service. Vi kan bestemt anbefale samarbejde med Aslan.

 • AT murer firma optrådte professionelt fra start til slut af opgaven. Aslan er dygtigt til, at forventningsafstemme og rådgive omkring løsning af del-opgaver for bedst mulig finish. AT Murerfirma vi har haft en positiv oplevelse omkring samarbejdet og kan derfor varmt anbefale Aslan

 • Jeg har fået lavet en New Yorker væg af AT Murefirma som jeg er meget tilfreds med. AT Murefirma var meget behjælpelige med muligheder og udførelse af arbejdet mødestabil og pålidelig Kan varmt andbefales at bruge AT Murefirma

 • Jeg har fået lavet sætnings- og sokkelskader på min gamle muremestervilla, samt fået filset hele huset. Samtidig lagde Aslan nye klinker i mit bryggers. Alt fungerede efter planen og Aslan var god til at passe tingene ind, så det passede med blandt andet tømrere og VVSer der også arbejde på huset.Priserne er gode og kvaliteten er perfekt.Tak til Aslan herfra.Ole Larsen – Dragør

 • AT murerfirma har udført flere opgaver for os. Alle til stor tilfredsstillelse: – Reparation/renovering af revner i facade (både gamle murstensvægge og vægge i gasbeton) – Udbedring og reparation af sætningsskader (både gamle murstensvægge og vægge i gasbeton) – nogle af disse ifm. ejerskifteforsikringssag – Rådgivning ifm. ejerskifteforsikringssag – Reparation af sokkel – Filsning af hele husets facade – Gennemgang af udført arbejde. Både efter afsluttet arbejde og check-up efter nogle måneder AT murerfirma har levet op til alle forventinger, og vi vil ikke tøve med at anbefale Aslan til alle der har brug for en dygtig murer med høj moral og faglighed.

 • Gulvet ude på badeværelset var blevet ramt af vandskade fra rørene, hvilket gik udover underboen, her fik jeg fjernet det gamle gulv og fik belagt nyt. Fint arbejde, og det gik godt og hurtigt.

 • Oprettet vægge og gulve, pudset og opsat fliser. murgennemføring til emhætte. sokkel pudset. Vi har et gammelt hus, hvor alt er skævt. RESULTATET af det udførte arbejde var ualmindeligt godt gået og vi er meget tilfredse.

 • AT Murerfirma udfører alt murer arbejde for mig. Jeg bruger AT Murerfirma ,fordi Aslan sætter sin faglige stolthed meget højt og Der er aldrig en finger at sætte på Aslans arbejde og mine kunder roser mig, fordi jeg har anbefalet sådan en dygtigt murermester Til dem. Så derfor anbefaler jeg AT Murerfirma hvis man skal ha lavet alt inden for murer og beton arbejde.Mvh. Tømrerfirmaet Jacobsen Aps. V/Lars Jacobsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *